Bogføring

Vi hjælper dig med din bogføring

En korrekt bogføring er fundamentet for dit regnskab. Det er også din mulighed for at optimere din skat og få størst muligt momsfradrag på dine indkøb.

En korrekt bogføring af dine bilag kan give dig et bedre overblik over din økonomi. Vidste du, at du faktisk har pligt til at lave en korrekt bogføring af din virksomheds indtægter og udgifter? Er du i tvivl om, hvorvidt du bogfører korrekt, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak.
Er du træt af at bruge dine weekender på at bogføre, indberette moms m.v.? Vi hjælper vi dig gerne med at fjerne bogføringsbyrden fra dine skuldre, så du på den måde får du mere tid og overskud til de ting, der virkelig betyder noget for dig.

Det er vigtigt for os, at finde en løsning, der matcher dine behov. Har du bogført tidligere, kan vi med stor sandsynlig fortsætte i det bogføringsprogram, du bruger. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du ønsker at vide mere om prisen, eller hvad vi kan gøre for dig.

Hvis du ønsker hjælp til mere administration end blot bogføring, så kan vi også finde en løsning på det.

Vi laver en aftale, der matcher dine behov – så DU kan koncentrere dig om dine kunder og din virksomhed.

Du har pligt til at lave en korrekt bogføring af din virksomheds indtægter og udgifter.
Har du selv bogført indtil nu – kan jeg med stor sandsynlig fortsætte i det bogføringsprogram, som du bruger. Hvis man ikke løbende får bogført – kan det i nogle tilfælde betyde, at man mister overblikket over virksomhedens økonomi.

Du kan her se nogle priseksempler, men prisen fastlægges altid ud fra, hvad vi konkret aftaler.