Om Ejersholt

Et revisionsfirma der forstår den selvstændige

Med en atypisk baggrund som tømrer og revisor – for ikke at nævne seneste ph.d.-afhandling, har jeg en solid forståelse for flere sider af den økonomiske og juridiske del af din virksomhed.

Mit navn er Anders Larsen, og jeg er ejer og af stifter af revisionsfirmaet Ejersholt ApS.

Jeg har mange års erfaring fra erhvervslivet, hvor jeg derudover har skrevet min ph.d.-afhandling i selskabskatteret. Her har jeg forsket i problemstillinger, både i forhold til selskabsbeskatning og personbeskatning, hvilket giver mig den faglige viden, der sikrer, at du eksempelvis betaler den korrekte skat, at dit regnskab lever op til gældende krav m.v.

Det er vigtigt for både mig og Revisionsfirmaet Ejersholt ApS, at vi alle føler os trygge, inden der påbegyndes et samarbejde. Derfor er første samtale altid gratis, og det er her, vi får et estimat af, hvad et samarbejde kan indebære og koste. Du kan se tre priseksempler her.

Publikationer

2021

Bog: One Stop–Shop: studier i et fælleseuropæisk beskatningsgrundlag for virksomheder, herunder med sammenligning til Dansk skatteret
Udgivet: Aalborg universitetsforlag

2020

Artikel: Har landsskatteretten fjernet muligheden for skattemæssigt fradrag for skovdrift?
Udgivet: Din§Jura nr. 2-2020, på side 17 – 19

Referencer

Jeg har i flere år fået hjælp af Ejersholt til at lave min bogføring, regnskab og skat. Jeg føler, at det er i trygge hænder og det har været godt for min økonomi, at Ejersholt hjælper.

Jacobsens Transport

Jeg tog kontakt til Ejersholt, da jeg ikke havde pengene til at betale moms. Ejersholt fik hurtigt et overblik over min økonomi og fik en afdragsordningen på plads, så jeg kunne betale min moms over cirka et halvt år. Ligeledes aftale vi, at vi cirka hver sjette uge havde et kort telefonmøde om, hvordan økonomien så ud. Det er rart for mig, at det er muligt at betale løbende hver måned til Ejersholt, så der ikke lige pludselig kommer en stor revisorregning.

Ønsker at være anonym

Anders er en virkelig god og loyal rådgiver inden for alt, hvad vi mindre selvstændige oplever kan være en hovedpine. Jeg havde uden tvivl ikke haft succes uden Ejersholts gode input omkring økonomi og juridiske sager.

BETA Design & Udvikling

Kontakt os og hør hvad Ejersholt kan gøre for dig