Om Ejersholt

Et revisionsfirma der forstår den selvstændige

Vores vision er helt enkelt at gøre din hverdag lettere. Med vores hjælp skal du ikke længere bekymre dig om diverse tidsfrister. Vi hjælper dig med at indberette til tiden hvad end det omhandler moms, selvangivelse m.v. Mit navn er Anders Larsen, og jeg er ejer og af stifter af revisionsfirmaet Ejersholt ApS. Jeg har måske, for en revisor, en lidt atypisk baggrund. Jeg er nemlig tidligere arbejdet som tømrer, hvilket lærte mig at møde folk i øjenhøjde. Men det har også fyldt min rygsæk op med en erfaring, som ikke ret mange andre revisorer har. Foruden min praktiske erfaring har jeg tilegnet mig en del viden. Jeg har blandt andet læst HD i finansiel rådgivning, kandidatgrad i revision og forventer at afslutte jurastudiet i løbet af kort tid. Jeg skrev i perioden 2017-2021 en ph.d.-afhandling i et skatteretligt emne. På trods af alle de akademiske grader, er det vigtigt for mig, at vi taler et fælles sprog og mødes i øjenhøjde, således du altid føler dig tryg. Vores første samtale er altid gratis, således du får mulighed for at vurdere, hvorvidt du er interesseret i et samarbejde med mig. Det er vigtigt for både mig og Revisionsfirmaet Ejersholt ApS, at vi alle føler os trygge, inden der påbegyndes et samarbejde. Derfor er første samtale altid gratis, og det er her, vi får et estimat af, hvad et samarbejde kan indebære og koste. Du kan se tre priseksempler her

Publikationer

2021

Bog: One Stop–Shop: studier i et fælleseuropæisk beskatningsgrundlag for virksomheder, herunder med sammenligning til Dansk skatteret.
Forlag: Aalborg universitetsforlag

Bog: Business Law, Europe, 2. edition

Forlag: Ex Tuto

2020

Artikel: Har landsskatteretten fjernet muligheden for skattemæssigt fradrag for skovdrift?
Udgivet: Din§Jura nr. 2-2020, på side 17 – 19

Referencer

Jeg har i flere år fået hjælp af Ejersholt til at lave min bogføring, regnskab og skat. Jeg føler, at det er i trygge hænder og det har været godt for min økonomi, at Ejersholt hjælper.

Jacobsens Transport

Jeg tog kontakt til Ejersholt, da jeg ikke havde pengene til at betale moms. Ejersholt fik hurtigt et overblik over min økonomi og fik en afdragsordningen på plads, så jeg kunne betale min moms over cirka et halvt år. Ligeledes aftale vi, at vi cirka hver sjette uge havde et kort telefonmøde om, hvordan økonomien så ud. Det er rart for mig, at det er muligt at betale løbende hver måned til Ejersholt, så der ikke lige pludselig kommer en stor revisorregning.

Ønsker at være anonym

Det har lettet mit arbejde som selvstændig utrolig meget at jeg er begyndt at samarbejde med Anders. Nu betaler jeg et fast månedligt beløb og så står han for alt bogholderiet.

Mette fuglsang

Kontakt os og hør hvad Ejersholt kan gøre for dig